Creatief zijn is gewoon zalig!

Bij elke gelegenheid gaan die radartjes werken: waarvoor zou ik dit materiaal nog kunnen gebruiken? De veelzijdigheid van grondstoffen is gewoon eindeloos. En de manieren om deze creatief te gebruiken des te meer!

Dus als creatieveling laten we ons niet beperken door regels, een vast stramien of steeds dezelfde materialen. En zoals eerder gezegd, inspiratie komt uit alledaagse dingen. In ons geval nu.. de verbouwing.

Met een overschotje beton hebben Tony en ik een nestje gemaakt… voor onze katjes! Het idee was, voor onderhoudsvriendelijke redenen, een decoratieve kattenmand te creëren om op te hangen. Niks op de grond, niks in de weg!

Betonnen bol / kattenmand industrieel - JT Metal Arts

In dezelfde lijn van onze vuurkorven, kiezen we voor een bolvormig design. Een perfecte ronde bal, vervaardigd uit gewapend beton, die we ophangen met een ketting. En als afwerking binnenin, kiezen we voor een rosé metallic verfkleur en een bijpassend zacht kussentje.

Betonnen bol / kattenmand industrieel - JT Metal Arts

Het resultaat? Een echte meerwaarde aan het interieur die volledig de huidige decoratietrends volgt: Stoer en robuust, en tegelijk rustiek en industrieel. Een kattenmand die niet alleen zacht en comfortabel is voor de katjes, maar ook een aanwinst voor ons interieur!

Betonnen bol / kattenmand / kattenbol - JT Metal Arts

Privacy Preference Center