Tony en ik, twee bezige bijtjes.

Nu we aan het verbouwen zijn, zijn we constant aan het brainstormen over hoe ons droomhuis er uiteindelijk zal uitzien. De combinatie van rustiek en industrieel lijkt ons een stijlvolle invulling van interieur en tuin. De warmte van hout en het stoere van metaal zorgen voor evenwicht. 

Metaalbewerking, het lijkt mij een stiel met oneindig veel mogelijkheden. Staal heeft een robuust, strakke, maar tegelijkertijd elegante look. Het is een harde, zware en schijnbaar onbuigzame delfstof die door moeder aarde gevormd werd. Enkel bloedhete temperaturen kunnen verandering brengen in zijn vorm. 

We pakken de koe bij de horens en besluiten zelf een decoratief item voor in onze woning te vervaardigen.

Wat een voldoening!

Het samenwerken, elkaar aanvullen, onze vaardigheden combineren, ..  En dan uiteindelijk iets gecreëerd hebben!

…Een nieuw project begint te kriebelen: Ons eigen bedrijfje.

Iets van ons, een artistieke uitlaatklep, een kans om samen creatief te zijn. Ons doel? Het creëren van sfeer en gezelligheid voor binnen en buiten.

Vector logo JT Metal Arts

JT Metal Arts is geboren.

Benieuwd? Neem eens een kijkje in onze shop.