Waarvoor een vuurkorf niet allemaal goed is..
Op een late zomeravond, als het net wat frisser begint te worden, gooien we een warme plaid rond onze schouders en warmen we onze handen aan een warme koffie. Mmm, daar past wel een zoetje bij..

Geroosterde marshmallows!

Marshmallow roosteren

Ik weet het, het is niks nieuws, maar het roosteren van voeding boven een open vuur, geeft mij toch het gevoel van outdoor living, avontuur en “survival in the wilderness”. Haha, okay, dat laatste gaat er misschien een klein beetje over. Maar de sfeer en gezelligheid dat het met zich meebrengt, is niet te evenaren.

We prikken het snoepje op een spies en draaien het rustig rond boven het knetterende vuur. Een sissend geluid en de geur van karamel, doet mij al watertanden. Neem je tijd. Het witte snoepje zachtjes rond draaien, zodat de buitenkant lichtjes bruint en de binnenkant de tijd heeft om op te warmen. En nu proeven. Pas op, want dit kleverige snoepje kan heet zijn. De buitenste laag smaakt naar crème brûlée en de binnenkant is super smeuïg.

Jammm!

Marshmallow roosteren

Dus.. De volgende keer als jullie rond de vuurkorf zitten, mogen jullie wel eens zondigen.

Smakelijk!